Werken aan vitaliteit: met je team de natuur in.

De afgelopen twee jaar hebben veel gevraagd van leerkrachten. De rek en de flexibiliteit is afgenomen. Er is een grote behoefte aan meer verbinding en meer mentale veerkracht.

Daarom biedt Yvonne Heus van ‘ Spring’ in samenwerking met Lotje Stemmelaar van ‘ De creatieve school’  vitaliteitswandelingen aan voor schoolteams. Uit onderzoek blijkt dat zowel wandelen in de natuur als creatief werken een positieve uitwerking hebben op mensen. Het brengt ontspanning en plezier. Daarom gaan we de natuur in.

Vooraf bespreken we met elkaar wat het doel van je wandeling is. Aan de hand van opdrachten gebruiken we de natuur als metafoor. Het gaat hierbij om de kracht van de stilte, zelfcompassie, kwaliteiten en verlangens. De opdrachten zorgen ervoor dat de energie in ons weer gaat stromen. Creativiteit en in de natuur zijn is een andere manier van communiceren welke meer teweeg kan brengen in een team dan praten alleen. Wil je met je team elkaar beter leren kennen, eens op een andere meer verdiepende manier met elkaar in gesprek gaan dan kan een vitaliteitswandeling een ingang zijn. Wil je meer informatie neem dan contact op met Yvonne via yvonne@burospring.nl.