Coaching online

Persoonlijk, verdiepend en in eigen tempo

Schrijfcoaching online
Deze schrijfcoaching is een stimulans om te gaan schrijven en daardoor in gesprek te gaan met jezelf. Stilstaan bij je leven en bij wat je bezig houdt. Gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Uit onderzoek blijkt dat schrijven een positief effect heeft op het welbevinden van mensen. Ze gaan zich er beter door voelen. En schrijven vertraagt je denkproces waardoor je meer overzicht en inzicht krijgt. Heb je vragen die je al wat langer bezighouden: over je loopbaan of over hoe je met meer plezier of in balans kunt werken? Het zijn niet direct vragen waarvoor je onmiddellijk coaching nodig hebt. Maar ze vragen wel om aandacht en tijd.

WERKWIJZE: Je schrijft 5 weken lang 30 minuten per dag. Bij de start is er online contact met de coach waarin de vragen en werkwijze worden besproken. Daarnaast is er iedere week mailcontact. De coach leest je tekst en geeft je vragen en opdrachten waarover je door kunt schrijven. Zo ga je op zoek naar je eigen antwoorden. In week 5 vindt er een afrondende opdracht plaats en een online gesprek om de coaching af te sluiten.

Coaching ‘Uit je keurslijf’ online
Door een variatie aan opdrachten verken je kanten van jezelf die je (te) veel of juist weinig inzet. Je onderzoekt patronen waar je in zit en ontdekt hoe je hier verandering in kunt brengen. Voornemens worden werkelijkheid. 
We werken met de methodiek van voice dialogue.

WERKWIJZE: Na een intake live of via video-bellen gaan we van start. Je ontvangt een ‘les’ met oefeningen en opdrachten die je in je eigen tempo kunt doen. De ‘les’ sluit je af met een online coachgesprek. In totaal heb je vier ‘lessen’ en vier coachgesprekken van ongeveer 30 minuten via video-bellen.