Coaching

Werkwijze

Je start het coachtraject met een intake. Daarin bespreken we samen de doelen en de werkwijze. Als het ‘klikt’ gaan we van start. Naast individuele coachgesprekken kun je ook deelnemen aan onze groepstrainingen gericht op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en/ of coachvaardigheden.

Coaching

Wij coachen mensen uit het onderwijs: leraren, leidinggevenden en begeleiders. Onze missie is dat ieder onderwijsmens met plezier en vanuit vertrouwen kan werken. Herken je je hierin?

  • Je bent op zoek naar meer balans tussen werk en privé
  • Je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken of je wilt reflecteren op je loopbaan
  • Je wilt je meer bewust worden van je innerlijk potentieel.
  • Je wilt meer rust in je groep of in je team.
  • Je wilt op een effectievere manier samenwerken met je collega.

Je kunt bij ons terecht met deze en andere vragen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. In de basis werken wij met de methodiek van ‘ Krachtgericht coachen’. Afhankelijk van de vraag en de persoon werken wij ook met andere methoden. Hieronder kun je hier meer over lezen. Naast de live gesprekken kunnen we ook online aan het werk.

 

Groepstrainingen

Spring verzorgt trainingen voor leraren, begeleiders en leiders die hun coachvaardigheden en/of hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Zie Trainingen.

Coach de coach

Als je wilt leren coachen en een duwtje in de rug nodig hebt, kun je een coach-de-coach traject overwegen. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. Zie Trainingen.