Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

 • Gratis kennismakingsworkshops 'Autobiografisch schrijven' en 'Spring in de creatieve school'
 • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Leren werken met voice dialogue'
 • Loopbaan: training 'Op verhaal komen', nieuw perspectief voor leerkrachten 50+
 • Persoonlijke ontwikkeling: training 'Het stuur in handen' en verdiepingsdagen 'De kracht van kwetsbaarheid'
 • Autobiografisch schrijven: persoonlijke ontwikkeling door te schrijven
 • Spring in de creatieve school: creativiteit als middel voor persoonlijke ontwikkeling

Coachvaardigheden

04 maart 2019

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

10 april 2019

Werken met voice dialogue

Deze training is voor mensen die affiniteit hebben met ontwikkelen van gedrag. In drie dagen leer je hoe je op speelse wijze anders naar leraren en leerlingen kunt kijken. Je leert de basisprincipes van voice dialogue kennen en toepassen in gesprekken.

 • Data training 'Werken met voice dialogue': 10 april, 29 mei en 3 juli 2019
 • Tijd: 9.30 u - 16.30 u
 • Zie de flyer

Download de flyer Inschrijven

Gratis kennismaken

17 maart 2019

Workshop Spring in de creatieve school

In de workshop 'Spring in de creatieve school' maak je kennis met wat creativiteit en expressie kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je ideeën aangereikt voor het werken met creativiteit en expressie in je groep.

Download de flyer Inschrijven

08 april 2019

Gratis workshop autobiografisch schrijven

Tijdens de workshop 'autobiografisch schrijven' maak je onder leiding van Yvonne Heus kennis met de kracht van het autobiografisch schrijven en wat dit voor jou en het onderwijs kan betekenen. Je kunt je ook direct aanmelden via yvonne@burospring.nl.

Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

17 maart 2019

Spring in de creatieve school

Wil je ervaring opdoen met verschillende creatieve en speelse werkvormen? Je laten inspireren door weer zelf of met je klas creatief aan het werk te gaan? Dan is deze workshop iets voor jou. We werken met verschillende creatieve uitingsvormen zoals beeldend, stem, dans en schrijven.

Download de flyer Inschrijven

05 april 2019

Verdieping voice dialogue 'De kracht van kwetsbaarheid'

Een tweedaagse voor mensen die eerder de training 'Het stuur in handen' volgden of bekend zijn met de methodiek van Voice Dialogue

 • Data: 5 en 6 april 2019

Download de flyer Inschrijven

23 mei 2019

'Het stuur in handen', voice dialogue in het werk

Voice Dialogue is een waardevolle methode om jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt op speelse wijze verschillende kanten die je vooral of juist niet inzet op de werkvloer. Je onderzoekt je patronen in contact met anderen. Je krijgt inzicht in hoe je balans kunt ontwikkelen en zelf het stuur in handen kunt nemen. Onze trainingen zijn voor mensen die op onderzoek uit willen en zelfsturing willen vergroten. Je ervaart verschillende kanten van jezelf en aanschouwt die van anderen. Door in een kleine groep samen te werken aan individuele vragen ontstaat er een krachtige en positieve energie die mensen in beweging zet. Hieronder een reactie van een deelnemer: Mooi om te ervaren dat er geen 'goede' of 'slechte' kanten zijn, alles mag er zijn en elke 'kant' heeft zijn eigen kracht.

 • Driedaagse 'Het stuur in handen: voice dialogue in het werk'
 • Data november: 23, 24 en 27 mei 2019

Download de flyer Inschrijven

01 september 2019

Autobiografisch schrijven

In deze training 'autobiografisch schrijven' ontdek je door te schrijven welke thema's er spelen in jouw leven en wat de betekenis hiervan is op jouw loopbaan. Waarom werk je in het onderwijs? Wat betekent leraarschap voor jou? Wat zijn de betekenisvolle momenten? We schrijven over je vroege jeugd, de puberteit maar ook over het nu. Je eigen leven als bron van inspiratie.

Download de flyer Inschrijven