Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: 'Uit je keurslijf' werken met Voice Dialogue,  'The Work' van Byron Katie, Autobiografisch schrijven en werken vanuit creativiteit.
  • Workshops : als je eerst wilt kennismaken met een methodiek of onze werkwijze.

Coachvaardigheden

06 april 2020

Focus op vermogen 2020

Als coach het beste uit mensen halen. Dat is voor ons de basis voor de training ‘Focus op vermogen’.  In deze training leer je hoe je als begeleider of coach gebruik kunt maken van het innerlijk potentieel van mensen. Je verlegt de  focus van (blijven) denken in problemen naar werken vanuit kracht en wordt hierdoor effectiever in je gesprekken. Naast 4 inhoudelijke bijeenkomsten vinden er 2 supervisiebijeenkomsten plaats, in een groep van maximaal 4 personen, waarin je beelden meeneemt uit je eigen praktijk.

  • De training vindt plaats op maandagmiddagen van 15.30 tot 18.00 uur: 6 april, 18 mei, 15 juni en 6 juli 2020. De twee supervisiebijeenkomsten worden gepland in overleg met de groep in het najaar van 2020.

Download de flyer Inschrijven

01 juni 2020

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

Kennismaken

10 april 2020

Workshop Spring in de creatieve school | nu ook online

Ervaar je teveel werkdruk in het onderwijs? Tijd voor ontspanning. In deze workshop ervaar je wat schrijven en schilderen kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling. Vrijdag 10 april 2020 van 14.00 tot 17.00 uur.

Download de flyer Inschrijven

16 april 2020

Workshop Uit je keurslijf: kennismaken met Voice Dialogue

In deze workshop maak je kennis met de methodiek van voice dialogue.  Yvonne en Alyce nemen je op een speelse manier mee in de wereld van de 'ikken', de achterliggende theorie en zij demonstreren een gesprek met deze methodiek. Ben je nieuwsgierig naar wat voice dialogue voor jou kan betekenen? Kom dan naar de workshop op 16 april 2020 van 19.30 tot 22.00 u.

Download de flyer Inschrijven

22 juni 2020

Workshop autobiografisch schrijven

Tijdens de workshop 'autobiografisch schrijven' maak je onder leiding van Yvonne Heus kennis met de kracht van het autobiografisch schrijven en wat dit voor jou kan betekenen. Je kunt je direct aanmelden via yvonne@burospring.nl of via de website. De eerstvolgende workshop is op 22 juni 2020 van 15.45 tot 17.15 u op het kantoor van Spring op de Vondellaan 144 in Utrecht. Ook kan Yvonne een workshop verzorgen voor (een deel van ) je team. Lees hier meer over in de flyer.

Download de flyer Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

01 juni 2020

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren. Je kunt The Work ervaren in individuele gesprekken of in een intervisiegroep. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

20 juli 2020

Zomer 3-daagse: Spring in de creatieve school

Zin om op een ontspannen manier op vakantie te gaan deze zomer? In deze driedaagse gaan we schrijven en schilderen op een plek in de natuur. Je ervaart wat deze twee vormen van expressie kunnen betekenen voor jou. Het gaat niet om 'mooi' schrijven of schilderen maar om de pen of de kwast het werk te laten doen. Op 20, 21 en 22 juli van 12.30 tot 16.30 uur in de omgeving van Utrecht.

Download de flyer Inschrijven

23 september 2020

Training Uit je keurslijf | nu ook online

In deze training van vier bijeenkomsten werken we met de methodiek van voice dialogue. Je ontdekt in verschillende kanten ofwel 'ikken' die je inzet in je (werk) leven. Zo ontwikkel je minder keurslijf en meer keuzevrijheid. Naast theorie en oefeningen zie en ervaar je voice dialogue in een coachgesprek. Data: 23 september, 7 oktober, 4 en 15 november 2020 van 15.30 u tot 18.30 u.

Download de flyer Inschrijven