Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je coachvaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'Focus op Vermogen' gericht op de methodiek van krachtgericht coachen.
  • Opleiding Beeldcoaching®
  • Persoonlijke ontwikkeling: gericht op het versterken van je innerlijk potentieel en het vergroten van bewustzijn. Spring hanteert werkwijzen die gericht zijn op zelfonderzoek en daarmee een duurzame ontwikkeling stimuleert. Bij 'The Work' van Byron Katie onderzoek je je stressvolle belemmerende gedachten en bij het schrijven ga je in gesprek met jezelf en onderzoek je zo je persoonlijke gedachtewereld.

Persoonlijke ontwikkeling

03 oktober 2022

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie is een eenvoudige methode voor zelfonderzoek met heel veel diepgang. Heb je last van onrust, weerstand, belemmerende gedachten dan heb je hier een levenslange tool in handen. Je komt op het spoor van belemmerende overtuigingen die je hebt opgebouwd in je kindertijd. Door het onderzoeken van deze gedachten komt er meer ruimte om deze gedachten los te laten. The Work bestaat uit vier vragen en enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Door dit onderzoek laten deze gedachten je los en komt er ruimte en vrijheid. Voor iedereen die meer vanuit kracht wil leven en werken, minder stress wil ervaren en positievere relaties wil opbouwen. Je kunt 'The Work'  individueel toepassen maar ook in een MT of team. Je oefent dan met elkaar hoe je belemmerende gedachten kunt onderzoeken en elkaar daarin kunt begeleiden. Gedachten over ouders, leerlingen of collega's waar je last van hebt. Wil je meer weten over 'The Work' mail Yvonne (yvonne@burospring.nl).    

Download de flyer Inschrijven

Vaardigheden coachen

03 oktober 2022

Focus op Vermogen: coach-de-coach

Kun je niet meedoen met de training 'Focus op Vermogen'? Dan is er de mogelijkheid om in een coach-de-coach traject te leren werken met krachtgericht coachen. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. We werken met de methodiek van 'krachtgericht coachen'.  Je leest het boek en oefent tijdens de coachgesprekken en in de praktijk met de technieken uit het boek. Data in overleg. Je kunt krachtgericht coachen ook leren in een groep. Heb je belangstelling? Kijk dan naar de training 'Focus op Vermogen' en download de flyer.  

Download de flyer Inschrijven

19 oktober 2022

Focus op Vermogen: de verdiepingstraining

Heb je eerder de ' Kwaliteitsimpuls'  voor Intern Begeleiders gevolgd? Of de training ' Focus op Vermogen'? Heb je behoefte aan verdieping of om het gedachtegoed van krachtgericht coachen weer op te frissen. In deze verdiepende cursus van 4 dagdelen en een coachgesprek staan we vooral stil bij het werken met het placemat-model. Je leert nog meer om te werken vanuit het verlangen en de kwaliteiten, stil te staan bij interne belemmeringen en te werken vanuit het hier-en-nu. We maken gebruik van andere methoden die aanvullend kunnen werken (o.a. The Work) en oefeningen om meer vanuit het nu te werken.

Download de flyer Inschrijven

31 oktober 2022

Focus op Vermogen: de basistraining

Als coach het beste uit mensen halen. Dat is voor ons de basis voor de training ‘Focus op vermogen’.  In deze training leer je hoe je als begeleider of coach gebruik kunt maken van het innerlijk potentieel van mensen. Je verlegt de  focus van (blijven) denken in problemen naar werken vanuit kracht en wordt hierdoor effectiever in je gesprekken. Deze training maakt gebruik van het gedachtegoed van 'Krachtgericht coachen' en de positieve psychologie. Naast 4 inhoudelijke bijeenkomsten vinden er 2 supervisiebijeenkomsten plaats, in een groep van maximaal 4 personen, waarin je beelden meeneemt uit je eigen praktijk en 1 coachgesprek. De training vindt plaats op maandagmiddagen van 15 tot 17.30 uur. De nieuwe training start op 31 oktober 2022. De data kun je vinden in de flyer die je hieronder kunt downloaden.

Download de flyer Inschrijven