Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: 'Uit je keurslijf' werken met Voice Dialogue,  'The Work' van Byron Katie, Autobiografisch schrijven en werken vanuit creativiteit.
  • Workshops: als je eerst wilt kennismaken met een methodiek of onze werkwijze.

Kennismaken

12 november 2020

Gratis online workshop Uit je keurslijf: kennismaken met Voice Dialogue

In deze online workshop maak je kennis met de methodiek van voice dialogue.  Yvonne en Alyce nemen je op een speelse manier mee in de wereld van de 'ikken', de achterliggende theorie en zij demonstreren een gesprek met deze methodiek. Ben je nieuwsgierig naar wat voice dialogue voor jou kan betekenen? Doe mee op 12 november van 19.30 tot 21.30 uur. Meld je aan via yvonne@burospring.nl

Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

25 november 2020

Workshops Spring in de creatieve school, live en online

Ervaar je teveel stress in deze woelige tijd? Heb je behoefte aan ontspanning, een moment voor jezelf? In de workshop 'Spring in de creatieve school' gaan we schrijven en schilderen en ontdek je wat deze vormen van expressie kunnen betekenen voor jou. De eerstvolgende online workshop is op 25 november 2020 van 19.30 tot 22 uur. Je schildert en schrijft thuis. Via filmpjes en Whatspp berichten ontvang je de opdrachten. De eerste live workshop is op 22 november 2020 in Bunnik. In de flyer vind je de data van de online workshops. Voor de live workshop kun je een flyer aanvragen.    

Download de flyer Inschrijven

01 december 2020

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren. Pieker je teveel over gebeurtenissen op je werk, met collega's, ouders of kinderen? Wanneer je deze onderzoekt kunnen je gedachten tot rust komen. Je kunt The Work ervaren in individuele gesprekken of in een intervisiegroep, live of online. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

01 januari 2021

Schrijven van verhalen: reflectie op je loopbaan

Deze schrijfcoaching kun je live volgen of online. We werken middels gesprekken en (schrijf)opdrachten. Door het schrijven over gebeurtenissen uit je eigen (werk) leven ontdek je wat voor jou belangrijk is. Hiermee reflecteer je op je leven en op je loopbaan en ontdek je een (nieuwe) richting. In de bijlage vind je de flyer. Heb je zin om in een groep te schrijven? Spring biedt ook de training aan 'autobiografisch schrijven'.  Data: in overleg met de groep vanaf januari 2021. Vraag de flyer aan voor meer informatie.

Download de flyer Inschrijven

03 juni 2021

Werken met Voice Dialogue: op verhaal komen

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Tijd om stil te staan bij je persoonlijke vragen? In deze training 'Op verhaal komen' werk je in een kleine groep aan je persoonlijke vragen. Aan de hand van creatieve opdrachten en de methode van Voice Dialogue ga je op onderzoek uit. Ben je nieuwsgierig over Voice Dialogue lees dan alvast het boek 'ik (k)en mijn ikken'. De training vindt plaats op 3 en 4 juni 2021. Download de flyer voor meer informatie.

Download de flyer Inschrijven

Vaardigheden coachen

01 december 2020

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. We werken met de methodiek van 'krachtgericht coachen'.  Data in overleg. Je kunt krachtgericht coachen ook leren in een groep. Heb je belangstelling? Vraag een offerte op maat aann  

Download de flyer Inschrijven