Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: 'Uit je keurslijf' werken met Voice Dialogue,  'The Work' van Byron Katie, Autobiografisch schrijven en werken vanuit creativiteit.
  • Workshops: als je eerst wilt kennismaken met een methodiek of onze werkwijze.

Kennismaken

12 november 2020

Gratis online workshop Uit je keurslijf: kennismaken met Voice Dialogue

In deze online workshop maak je kennis met de methodiek van voice dialogue.  Yvonne en Alyce nemen je op een speelse manier mee in de wereld van de 'ikken', de achterliggende theorie en zij demonstreren een gesprek met deze methodiek. Ben je nieuwsgierig naar wat voice dialogue voor jou kan betekenen? Doe mee op 12 november van 19.30 tot 21.30 uur. Meld je aan via yvonne@burospring.nl

Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

28 oktober 2020

Online workshops Spring in de creatieve school

Ervaar je teveel stress in deze woelige tijd? Heb je behoefte aan ontspanning, een moment voor jezelf? In de workshop 'Spring in de creatieve school' gaan we schrijven en schilderen en ontdek je wat deze vormen van expressie kunnen betekenen voor jou. De eerstvolgende workshop is op 28 oktober 2020 van 19.30 tot 22 uur. Via filmpjes en Whatsapp berichten ontvang je de opdrachten. Je schildert en schrijft thuis. In het schooljaar 2020-2021 is er iedere laatste woensdag van de maand een online workshop. Download de flyer van de website voor meer informatie w.b. de data en kosten.

Download de flyer Inschrijven

01 november 2020

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren. Pieker je teveel over gebeurtenissen op je werk, met collega's, ouders of kinderen? Wanneer je deze onderzoekt kunnen je gedachten tot rust komen. Je kunt The Work ervaren in individuele gesprekken of in een intervisiegroep, live of online. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

01 november 2020

Reflectie op je loopbaan 'werken met autobiografische verhalen'

Door het schrijven over gebeurtenissen uit je eigen (werk) leven ontdek je wat voor jou belangrijk is. Wat heeft betekenis voor jou? Welke kwaliteiten ontdek je? Hiermee reflecteer je op je loopbaan en ontdek je een (nieuwe) richting. Deze schrijfcoaching kun je live volgen of online. We werken middels gesprekken en (schrijf)opdrachten.

Download de flyer Inschrijven

22 november 2020

Live workshops 'Spring in de creatieve school'

Naast de online workshops van 'Spring in de creatieve school' organiseren we dit jaar ook weer twee live workshops in Bunnik. Op een mooie plek dichtbij de natuur gaan we schrijven en schilderen met elkaar. Het gaat niet om 'mooi' of 'goed' schrijven en schilderen maar om de vrije expressie. Aan de hand van verschillende opdrachten gaan we aan het werk. De workshops zijn op 22 november 2020 en 14 maart 2021 van 13 tot 16 uur. Meer informatie vind je in de flyer.

Download de flyer Inschrijven

01 januari 2021

Autobiografisch schrijven

In deze training ‘autobiografisch schrijven’ schrijven we over ons leven. Hierdoor ontdek je wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Je eigen leven als bron van inspiratie. We zitten aan een grote tafel, schrijven, lezen onze teksten voor en luisteren naar elkaars verhalen. Voor iedereen die van schrijven en van verhalen houdt, zijn creativiteit wil stimuleren en op een meer vrije manier wil schrijven. Data: in overleg met de groep vanaf januari 2021.

Download de flyer Inschrijven

03 juni 2021

Op verhaal komen 2021 : werken met Voice Dialogue

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Tijd om stil te staan bij je persoonlijke vragen? In deze training 'Op verhaal komen' werk je in een kleine groep aan je persoonlijke vragen. Aan de hand van creatieve opdrachten en de methode van Voice Dialogue ga je op onderzoek uit. Ben je nieuwsgierig over Voice Dialogue lees dan alvast het boek 'ik (k)en mijn ikken'. De training vindt plaats op 3 en 4 juni 2021. Download de flyer voor meer informatie.

Download de flyer Inschrijven

Vaardigheden coachen

01 november 2020

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. We werken met de methodiek van 'krachtgericht coachen'.  Data in overleg. Je kunt krachtgericht coachen ook leren in een groep. Heb je belangstelling? Vraag een offerte op maat aann  

Download de flyer Inschrijven