Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: 'Uit je keurslijf' werken met Voice Dialogue,  'The Work' van Byron Katie, Autobiografisch schrijven en werken vanuit creativiteit.
  • Workshops: als je eerst wilt kennismaken met een methodiek of onze werkwijze.

Kennismaken

04 juni 2020

Gratis online workshop Uit je keurslijf: kennismaken met Voice Dialogue

In deze online workshop maak je kennis met de methodiek van voice dialogue.  Yvonne en Alyce nemen je op een speelse manier mee in de wereld van de 'ikken', de achterliggende theorie en zij demonstreren een gesprek met deze methodiek. Ben je nieuwsgierig naar wat voice dialogue voor jou kan betekenen? Doe mee op 4 juni van 19.30 tot 21.30 u. Meld je aan via yvonne@burospring.nl

Download de flyer Inschrijven

01 juli 2020

Online workshop Spring in de creatieve school

Ervaar je teveel stress in deze woelige tijd? Heb je behoefte aan ontspanning, een moment voor jezelf? In de workshop 'Spring in de creatieve school' gaan we schrijven en schilderen en ontdek je wat deze vormen van expressie kunnen betekenen voor jou. De eerstvolgende workshop is op 1 juli van 19.30 tot 22 uur. Via filmpjes en Whatsapp berichten ontvang je de opdrachten. Je schildert en schrijft thuis.

Download de flyer Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

04 mei 2020

Schrijfcoaching 'werken met autobiografische verhalen' online

Door het schrijven over gebeurtenissen uit je eigen (werk) leven ontdek je wat voor jou belangrijk is. Wat heeft betekenis voor jou? Welke kwaliteiten ontdek je? Hiermee reflecteer je op je loopbaan en ontdek je een (nieuwe) richting. Deze schrijfcoaching is een online traject. We werken middels online gesprekken en (schrijf)opdrachten via de mail.

Download de flyer Inschrijven

06 mei 2020

Coaching 'Uit je keurslijf' online

Tijdens de coaching ‘Uit je keurslijf’ online onderzoek je welke  kanten of ‘ikken’ van jezelf je vooral inzet of juist (te) weinig inzet. Hoe groter het verschil tussen hoe het nu is en hoe jij het wilt, hoe meer keurslijf je ervaart. Je ontdekt hoe jouw kanten patronen in stand houden. Er ontstaat ruimte voor echte verandering. In deze coaching werken we met oefeningen en opdrachten afgewisseld met coach-gesprekken online. Lees meer in de flyer.

Download de flyer Inschrijven

01 juni 2020

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren. Juist in deze tijd van de 'coronacrisis' kunnen er stressvolle gedachten naar boven komen. Wanneer je deze onderzoekt kunnen je gedachten tot rust komen. Je kunt The Work ervaren in individuele gesprekken of in een intervisiegroep, live of online. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

20 juli 2020

Zomer workshops: Spring in de creatieve school

Na het succes van de online workshops,  waarin we hebben geschreven en geschilderd,  bieden we voor deze zomer drie zomerworkshops aan. Op 20, 21 en 22 juli van 10 u tot 13 u gaan we schrijven en schilderen. Ieder vanuit haar eigen huis en toch samen. Via Whatsapp ontvang je filmpjes en opdrachten en je wisselt uit middels beeldbellen. Je kunt de drie workshops achter elkaar volgen maar ook los van elkaar. Door de workshops ervaar je wat schrijven en schilderen voor jou kunnen beteken en hoe je hier in je eigen huis en leven een plek voor kunt maken. Het gaat niet om 'mooi' schrijven of schilderen maar om de pen of de kwast het werk te laten doen. Wij zorgen voor een diversiteit van verschillende opdrachten.

Inschrijven

23 september 2020

Training Uit je keurslijf

In deze training van vier bijeenkomsten werken we met de methodiek van voice dialogue. Je ontdekt verschillende kanten ofwel 'ikken' die je inzet in je (werk) leven. Zo ontwikkel je minder keurslijf en meer keuzevrijheid. Naast theorie en oefeningen zie en ervaar je voice dialogue in coachgesprekken. Data: 23 september, 7 oktober, 4 en 15 november 2020 van 15.30 u tot 18.30 u. De training kun je ook individueel online volgen. Zie hiervoor Online coaching Uit je keurslijf.

Download de flyer Inschrijven

Vaardigheden coachen

01 juni 2020

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven