Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: 'Uit je keurslijf' werken met Voice Dialogue,  'The Work' van Byron Katie, Autobiografisch schrijven en werken vanuit creativiteit.
  • Workshops: als je eerst wilt kennismaken met een methodiek of onze werkwijze.

Kennismaken

04 maart 2021

Gratis workshop autobiografisch schrijven

Uit onderzoek blijkt dat schrijven een positief effect heeft op je welbevinden. Ook ga je door regelmatig te schrijven je beter voelen. Daarbij is schrijven ook leuk en kunnen we luisteren naar elkaars verhalen. Ben je nieuwsgierig wat schrijven voor jou kan betekenen? Spring biedt een gratis workshop aan om kennis te maken met het autobiografisch schrijven. De workshop is online zodat je vanuit je eigen huis kunt schrijven. Tijdens de workshop schrijf je, aan de hand van verschillende opdrachten, over momenten uit je eigen leven. Daarnaast lees je voor en luister je naar de verhalen van anderen. De workshop is gratis. Je kunt je direct aanmelden via yvonne@burospring.nl of via de website. De eerstvolgende workshop is op 4 maart 2021 van 20 tot 21.30 uur. Zin om met (een deel van ) je team de workshop te volgen over pedagogische verhalen vraag dan bij Yvonne naar de mogelijkheden en de kosten.

Inschrijven

21 april 2021

Workshop Deep Democracy

Misschien heb je het boek 'Deep Democracy' wel op je bureau liggen of in je boekenkast. Kom je er niet aan toe om het boek te lezen of om dat wat erin staat toe te passen. Ben je wel nieuwsgierig naar hoe je  omgaat met de stem van de minderheid. Dan is deze workshop zeker iets voor jou. In de flyer lees je meer over de opzet van de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Download de flyer Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

27 januari 2021

Online workshops Spring in de creatieve school

Ervaar je teveel stress in deze woelige tijd? Heb je behoefte aan ontspanning, een moment voor jezelf? In de workshop 'Spring in de creatieve school' gaan we schrijven en schilderen en ontdek je wat deze vormen van expressie kunnen betekenen voor jou. De eerstvolgende online workshop is op 27 januari 2021 van 19.30 tot 22 uur. Je schildert en schrijft thuis. Via filmpjes en Whatspp berichten ontvang je de opdrachten. In de flyer vind je de data van de online workshops.    

Download de flyer Inschrijven

04 februari 2021

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren. Pieker je teveel over gebeurtenissen op je werk, met collega's, ouders of kinderen? Wanneer je deze onderzoekt kunnen je gedachten tot rust komen. Je kunt The Work ervaren in individuele gesprekken of in een intervisiegroep, live of online. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

04 februari 2021

Schrijvend reflecteren op je loopbaan

Deze schrijfcoaching kun je live volgen of online. We werken middels gesprekken en (schrijf)opdrachten. Door het schrijven over je drijfveren, kwaliteiten, dromen en waardevolle gebeurtenissen ontdek je wat voor jou belangrijk is. Hiermee reflecteer je op je leven en op je loopbaan en ontdek je een (nieuwe) richting. In de bijlage vind je de flyer. Heb je zin om in een groep te schrijven? Spring biedt ook de training aan 'autobiografisch schrijven' of 'schrijvend reflecteren op je loopbaan'.  We starten met een nieuwe groep wanneer er 4 deelnemers zijn.

Download de flyer Inschrijven

03 juni 2021

Werken met Voice Dialogue: op verhaal komen

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Tijd om stil te staan bij je persoonlijke vragen? In deze training 'Op verhaal komen' werk je in een kleine groep aan je persoonlijke vragen. Aan de hand van creatieve opdrachten en de methode van Voice Dialogue ga je op onderzoek uit. Ben je nieuwsgierig over Voice Dialogue lees dan alvast het boek 'ik (k)en mijn ikken'. De training vindt plaats op 3 en 4 juni 2021. Download de flyer voor meer informatie.

Download de flyer Inschrijven

Vaardigheden coachen

04 februari 2021

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. We werken met de methodiek van 'krachtgericht coachen'.  Data in overleg. Je kunt krachtgericht coachen ook leren in een groep. Heb je belangstelling? Vraag een offerte op maat aann  

Download de flyer Inschrijven