Open trainingen

Je kunt bij ons terecht als je een training zoekt om je persoonlijk te ontwikkelen of als je je vaardigheden wilt vergroten. Check regelmatig onze website voor het actuele trainingsaanbod. Wij bieden momenteel de volgende trainingen en workshop aan:

  • Coachvaardigheden: 'krachtgericht coachen- coach de coach' en 'Focus op vermogen'.
  • Persoonlijke ontwikkeling: training 'Het stuur in handen', 'The Work' van Byron Katie.
  • Autobiografisch schrijven: persoonlijke ontwikkeling door te schrijven.
  • Spring in de creatieve school: creativiteit als middel voor persoonlijke ontwikkeling. Een aanbod voor 2019 - 2020 is in ontwikkeling.

Coachvaardigheden

16 september 2019

Focus op vermogen 2019 - 2020

Als coach het beste uit mensen halen. Dat is voor ons de basis voor de training ‘Focus op vermogen’.  In deze training leer je hoe je als begeleider of coach gebruik kunt maken van het innerlijk potentieel van mensen. Je verlegt de  focus van (blijven) denken in problemen naar werken vanuit kracht en wordt hierdoor effectiever in je gesprekken. Naast 4 inhoudelijke bijeenkomsten vinden er 2 supervisiebijeenkomsten plaats, in een groep van maximaal 4 personen, waarin je beelden meeneemt uit je eigen praktijk.

  • Data training: 16 september, 9 oktober, 4 november, 27 november 2019 van 15.30 tot 18.00 uur.
  • Data supervisie: in week 4 en week 8 van 2020
  • Zie de flyer

Download de flyer Inschrijven

01 oktober 2019

Krachtgericht coachen: coach-de-coach

Je wilt leren coachen en hebt een duwtje in de rug nodig. In dit traject coach jij een collega en word je tegelijkertijd zelf gecoacht. Door zelf te ervaren en door voordoen-nadoen, leer je in korte tijd veel. Data in overleg.

Download de flyer Inschrijven

Kennismaken

30 september 2019

Gratis workshop autobiografisch schrijven

Tijdens de workshop 'autobiografisch schrijven' maak je onder leiding van Yvonne Heus kennis met de kracht van het autobiografisch schrijven en wat dit voor jou kan betekenen. Je kunt je direct aanmelden via yvonne@burospring.nl of via de website. De workshop is op 30 september 2019 van 15.30 tot 17.30 u op het kantoor van Spring op de Vondellaan 144 in Utrecht.

Inschrijven

29 november 2019

Leesfeest met Koos Meinderts

Om alle voorlezende leraren en andere voorlezers te belonen organiseert Spring, samen met Helga Kok, op 29 november 2019 een Leesfeest. Koos leest voor van 15.30 tot 16.15 uur. Na afloop is er een drankje en kun je boeken van Koos kopen en laten signeren. Er is plek voor max. 50 voorlezers. Meld je snel aan. De toegang is gratis.

Download de flyer Inschrijven

Persoonlijke ontwikkeling

10 september 2019

Autobiografisch schrijven

In deze training ‘autobiografisch schrijven’ schrijven we over ons leven. Hierdoor ontdek je wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Je eigen leven als bron van inspiratie. We zitten aan een grote tafel, schrijven, lezen onze teksten voor en luisteren naar elkaars verhalen. Vol inspiratie ga je weer je eigen weg. Voor iedereen die van schrijven en van verhalen houdt, zijn creativiteit wil stimuleren en meer zicht wil krijgen op haar eigen levenspad.

Download de flyer Inschrijven

11 september 2019

'The Work' van Byron Katie

'The Work' van Byron Katie biedt een eenvoudige methode van zelfonderzoek om de basis van de onrust in je hoofd aan te pakken: de stressvolle en belemmerende gedachten. Dit zelfonderzoek bestaat uit vier vragen plus enkele omkeringen waarmee je je gedachten onderzoekt. Voor iedereen die minder stress in zijn leven wil ervaren.

Download de flyer Inschrijven

10 oktober 2019

Coachtraject 'Het stuur in handen': werken met Voice Dialogue

Dit traject is voor mensen die stil willen staan bij hun persoonlijke ontwikkeling in groepsverband. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe stap in je ontwikkeling maken of je minder opgejaagd voelen of wat 'vrijer' in het leven staan. We werken met de methodiek van Voice Dialogue, een waardevolle methode om jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt op speelse wijze verschillende kanten van jezelf die je vooral of juist niet inzet op de werkvloer. Zo krijg je meer zelfkennis en ontwikkel je meer balans in je leven door zelf het stuur in handen te nemen. Door in een kleine groep samen te werken aan individuele vragen ontstaat er een krachtige en positieve energie die mensen in beweging zet. Hieronder een reactie van een deelnemer: 'Mooi om te ervaren dat er geen 'goede' of 'slechte' kanten zijn, alles mag er zijn en elke 'kant' heeft zijn eigen kracht'.

  • Coachtraject 'Het stuur in handen': een startgesprek, een tweedaagse en een coachgesprek
  • Data tweedaagse: 10 en 11 oktober 2019

Download de flyer Inschrijven