Krachtgericht coachen

Wij willen als coach het beste uit mensen halen. Krachtgericht werken en waarderend veranderen zijn de bronnen van waaruit wij werken. Deze methodieken leveren je een groei-mindset op: de overtuiging dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Door minder te denken en handelen vanuit problemen. Meer vanuit vertrouwen en waardering voor wat er is. Wij leren je jouw aandacht minder te richten op wat er ‘mis is’ of ontbreekt en meer op dat wat je ‘al in huis’ hebt. Dat bouw je uit. Zo ontwikkel je een positiever zelfbeeld en word je effectiever en krachtiger in het zoeken naar oplossingen.
In onze coachgesprekken ligt de focus op jouw kwaliteiten en idealen. We leren je om te gaan met je interne belemmeringen, om zo dichter bij die idealen te komen. Naast de gesprekken krijg je soms leeswerk mee waardoor je meer inzicht krijgt in de methodiek. Of je maakt schrijfoefeningen waarin je reflecteert.

De coaches van Spring hebben de trainingen ‘Krachtgericht coachen’ en ‘Zijnsgericht coachen’ gevolgd bij Fred Korthagen en Ellen Nuijten.