Kwaliteitsimpuls interne begeleiding

Ik heb mezelf beter leren kennen als mens en als IB-er, daar sta ik niet zo vaak bij stil. Dit was in mijn ogen een fundamentele stap om daarna te gaan kijken naar mijn dagelijkse praktijk. Zo ben ik gegroeid van een IB-er die alles wilde oplossen naar een IB-er die een meer coachende rol aanneemt, observeert wat er in het team speelt en faciliteert”.

De interne begeleiding en daarmee de functie van de intern begeleider is sterk aan het veranderen. Deze intensieve kwaliteitsimpuls van 1,5 jaar richt zich op deze veranderende rol van de intern begeleider als coach en ondersteuner van het teamleren. Drie pijlers staan centraal in de training: inhoudelijke kennis over interne begeleiding, persoonlijke ontwikkeling van de intern begeleider en begeleiders- en procesvaardigheden. Studiedagen, coachgesprekken en supervisie wisselen elkaar af. Meer lees je in de flyer welke je kunt aanvragen via yvonne@burospring.nl.